Albert Verlinde: ‘Ik maak mijn talkshow bijzonder’

Albert Verlinde is vanavond te zien in de laatste Albert van dit seizoen. In de achtste aflevering van Albert, om 21.30 uur op RTL 4, heeft Verlinde een interview met Jon Bon Jovi, praat hij met Belinda Meuldijk over haar nieuwe vriend en voert hij een gesprek met de Britse zanger Will Young. “Het gaat echt allemaal heel erg goed“, vertelt Albert Verlinde. “Het is zo makkelijk, omdat het bij me past. Het is echt de brutale Albert die daar zit.”

“En ja, ik kan zeggen dat ik de laatste tijd echt veel vertrouwen heb gekregen en met deze kijkcijfers wordt dat er niet minder op. (..) Het klinkt misschien raar, maar ik ben degene die het programma bijzonder maakt. De naam die het programma draagt zorgt er ook voor dat ik niet anders kan zijn dan mezelf. En dat werkt dus erg goed. De onderwerpen en gekozen invalshoeken komen allemaal voort uit mijn eigen vragen en interesses. Net als Jim Bakkum. Die zie je zo vaak op televisie, maar samen met zijn vriendin Gaby zie je hem niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen