Shownieuws presenteert Darten met Sterren

Het SBS 6-programma Shownieuws presenteert van maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei ‘Darten met Sterren’.

Rossana Lima, Valerie Zwikker, Fajah Lourens, Bas Muijs, Sebastiaan Labrie, Charly Luske, Jannes en Monique Sluiter nemen het dagelijks in een onderlinge competitie tegen elkaar op. Darten met Sterren is te zien na 19.25 uur in Shownieuws.

De BN’ers worden gecoacht door topdarters als Co Stomp, Mieke de Boer en Jelle Klaasen. Vrijdag 5 mei wordt bekend welke BN’er de dartssport het beste beheerst. Hij of zij neemt het op tegen de officieuze wereldkampioen Jelle Klaasen. De dagelijkse rubriek Darten met Sterren wordt gepresenteerd door Hans Kraay jr. en Ellemieke Vermolen. Een samenvatting is te zien in de late uitzending van Shownieuws, rond 23.00 uur na Hart van Nederland.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen