SBS 6 mediapartner bij Borsato concerten

SBS 6 heeft de uitzendrechten verworven van de concertreeks Symphonica in Rosso, die Marco Borsato geeft in het Gelredome in Arnhem. Marco Borsato staat van 25 tot en met 29 oktober vier avonden lang in het Gelredome.

“Borsatos Italiaanse roots zullen als nooit tevoren de show benvloeden”, aldus een woordvoerder van SBS. “Rosso, Italiaans voor rood, betekent in dit geval dan ook muzikale passie, liefde en hartstocht.”

Als muzikale voorbode op de nieuwe concerten brengt Marco Borsato op 5 mei de single Rood uit. In de aanloop naar de concerten zullen op de SBS zenders diverse ‘opvallende en verrassende acties’ rondom de concerten worden uitgevoerd. Een registratie van de concertreeks is in december 2006 te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen