SBS 6 mediapartner bij Borsato concerten

SBS 6 heeft de uitzendrechten verworven van de concertreeks Symphonica in Rosso, die Marco Borsato geeft in het Gelredome in Arnhem. Marco Borsato staat van 25 tot en met 29 oktober vier avonden lang in het Gelredome.

“Borsatos Italiaanse roots zullen als nooit tevoren de show benvloeden”, aldus een woordvoerder van SBS. “Rosso, Italiaans voor rood, betekent in dit geval dan ook muzikale passie, liefde en hartstocht.”

Als muzikale voorbode op de nieuwe concerten brengt Marco Borsato op 5 mei de single Rood uit. In de aanloop naar de concerten zullen op de SBS zenders diverse ‘opvallende en verrassende acties’ rondom de concerten worden uitgevoerd. Een registratie van de concertreeks is in december 2006 te zien bij SBS 6.

1 Commentaar
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Mediacourant.nl » Blog Archive » SBS 6 met dagelijkse docusoap Medisch Centrum
juli 11, 2006 22:58

[…] Marco Borsato zal dit najaar exclusief te zien zijn bij SBS 6 (zie ook: ‘SBS 6 mediapartner bij Borsato concerten‘, 28 april). De zender brengt het komende tv-seizoen een registratie van de concertreeks die Marco Borsato eind oktober geeft in het Gelredome. Ook het onlangs gegeven concert van Guus Meeuwis in Eindhoven is bij SBS 6 te zien. […]

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen