Nieuwe directeur aankoop bij RTL

Gijs Tulleken is per 1 mei 2006 benoemd tot ‘Directeur Aankoop Films en Series’ bij RTL Nederland. Hij gaat leiding geven aan de afdeling filmzaken die buitenlandse programma?s, formats en films aankoopt voor RTL 4, RTL 5 en RTL 7. Vanaf 1997 was Tulleken de rechterhand van de directeur aankoop van SBS. In 2004 werd hij daar benoemd tot baas van de afdeling filmzaken.

We zijn bijzonder ingenomen met deze aanstel- ling“, aldus RTL-baas Fons van Westerloo (foto). “Gijs heeft een indrukwekkende staat van dienst in het aankopen van films en series en was instrumenteel in het succes op dit gebied bij SBS.

Gijs Tulleken is blij met zijn stap naar RTL Nederland: “Ik kijk uit naar een periode waarin ik RTL ook op het gebied van films, series en formats een grotere en prominente rol kan laten innemen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen