Luisteraars in de race om ‘stem van Caz’

Tien luisteraars van het radiostation Caz! zijn in de race om de stem van het radiostation te worden. Vier van hen zijn een jaar lang op Caz! te horen. Twee worden gekozen door de luisteraars van het station en twee door een vakjury.

De uitslag wordt op vrijdag 5 mei bekend gemaakt in het programma Mgge Jeroen met Jeroen Kijk in de Vegte (foto) dat elke werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op Caz! te beluisteren is. De afgelopen drie weken heeft Caz! via internet en radio luisteraars opgeroepen om zich op te geven als de stem van het nieuwe radiostation van SBS.

Uit de honderden inzendingen zijn tien kanshebbers geselecteerd. Vanmorgen maakte Jeroen Kijk in de Vegte in het ochtendprogramma van Caz! de namen bekend. Tot en met donderdag 4 mei kunnen de luisteraars van Caz! via de website, www.caz.nl, de stemmen beluisteren en hun favoriet kenbaar maken.

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen