‘Help, mijn man is klusser!’ twee keer zo lang

De afbeelding http://www.rtl.nl/components/experience/rtl4/images/Helpmijn-manisklusser_210x1.jpg kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.RTL 4 start op dinsdag 2 mei met het nieuwe seizoen van het klusprogramma Help, mijn man is klusser! met John Williams.

In tegenstelling tot vorig seizoen is het programma nu twee keer zo lang, worden de ingrepen van John en zijn team nog rigoureuzer en geven de professionals de kijkers tips mee. Het programma duurt nu een uur lang en zal tussen 20.30 en 21.30 uur worden uitgezonden bij RTL 4.

In ‘Help, mijn man is klusser!’ bezoekt John wekelijks wanhopige partners van doe-het-zelvers, die al geruime tijd met kromme tenen tussen onafgemaakte of ondeugdelijk uitgevoerde klusprojecten bivakkeren. Een heuse reddingsoperatie wordt gestart om de dramatische gevolgen te herstellen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen