‘Help, mijn man is klusser!’ twee keer zo lang

De afbeelding http://www.rtl.nl/components/experience/rtl4/images/Helpmijn-manisklusser_210x1.jpg kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.RTL 4 start op dinsdag 2 mei met het nieuwe seizoen van het klusprogramma Help, mijn man is klusser! met John Williams.

In tegenstelling tot vorig seizoen is het programma nu twee keer zo lang, worden de ingrepen van John en zijn team nog rigoureuzer en geven de professionals de kijkers tips mee. Het programma duurt nu een uur lang en zal tussen 20.30 en 21.30 uur worden uitgezonden bij RTL 4.

In ‘Help, mijn man is klusser!’ bezoekt John wekelijks wanhopige partners van doe-het-zelvers, die al geruime tijd met kromme tenen tussen onafgemaakte of ondeugdelijk uitgevoerde klusprojecten bivakkeren. Een heuse reddingsoperatie wordt gestart om de dramatische gevolgen te herstellen.

2 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
tinekevoskuil@ziggo.nl
april 17, 2012 13:46

hoi john williams mijn dochter heeft dit progamma al een paar keer geprobeerd maar het lukt niet mijn man is echt 3 jaar ziek enheeft op het randje van de dood gelegen bijna jaar in het ziekenhuis gelegen voor galblaas fout op fout gemaakt heeft heel lang open buik gehad en stoma en stuperd maar door mijn zolder en de trappen en mijn woonkamer zijn door zijn ziekte niet meer gedaan zolder in geen 20 jaar en de trappen durft die niet hij is vorig jaar 3 december er af gevallen hiel been gebroken en moet ook nog een nieuwe heup hebben gescheurd door val op zijn werk nu werkt die niet meer naar zijn ziekte zit nu in de wao kijk door dat mensen jullie in de malling nemen komen wij niet aan de beurt dus lieve john hoop dat wij is wat van je mogen horen zullen wij heel blij mee zij gr tineke voskuil

Gast
cindy visser
mei 25, 2009 16:01

hallo ik ben cindy en ik heb 2lieve kinderen en heel lieve man …maar wat ik heel graag zou willen is dat help mijn man is en klusser wil opgefen voor mijn man nico die helaas niet veel zin heeft om allerlei dingetjes aftemaken waar van ik er nu al bijna 2jaar op wacht dat ik er zelfs niet meer er heen kan kijken heb met dikke letters hel mijn man is klusser er op geschrefen ik wou dat ze hem gewoon eens ginegen helpen want zo schiet het gewoon niet op dus aub wilt u mijn en de kinderen er mee helpen dat mijn man eens onder druk wordt gezet vreemde ogen dwingen toch hahhahah zeggen ze anders ben ik straks 80jaar en dan zit ik met de kids er nog op te kijken grt cindy en de jongens doeiii

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen