Happy People World bij RTL 7

RTL 7 zendt vanaf maandag 8 mei achttien weken lang het wekelijkse programma Happy People World uit, waarin de ontwikkelingen worden gevolgd van het project Happy People of the World.

Het programma wordt iedere maandag om 14.20 uur uitgezonden. Daarna gaat Happy People World in de herhaling in de RTL Z-caroussel.

Door middel van korte reportages en bijdragen van nationale en internationale voetbalsterren worden de kijkers op de hoogte gebracht van zowel de opbrengsten voor het goede doel, Unicef, als de uiteenlopende evenementen die hiervoor worden georganiseerd. Dit jaar zijn in Noordwijk 32 Happy People-sculpturen van elk vier meter hoog te zien. Elke sculptuur vertegenwoordigt een land dat meedoet aan het WK Voetbal in Duitsland doordat het in de kleuren van de nationale vlag is geschilderd. De door kunstschilder Berrie Martens ontworpen figuren zijn door Unicef omarmd en de opbrengst van de bijbehorende merchandising komt ten goede aan deze kinderrechtenorganisatie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen