Hans van der Togt mogelijk terug op tv

Oud-presentator Hans van der Togt komt mogelijk in een nieuw programma van Talpa terug op televisie. Ook zou hij werken aan een reallifeprogramma voor de zender van John de Mol, maar een woordvoerder van Talpa zegt van niets te weten. De zegsman laat weten dat Van der Togt bezig is met de opnamen van een proefaflevering. Volgens de persvoorlichter is het allemaal nog erg prematuur omdat het een proefaflevering betreft. “Daarvan worden er zoveel gemaakt.” Van der Togt presenteerde tot 1998 Rad van Fortuin op RTL 4. ANP

Er gaat in 2006 waarschijnlijk iets heel groots met me gebeuren“, vertelde de oud AVRO-presentator al in januari van dit jaar.

Daar mag ik lekker helemaal niets over vertellen. Ik heb ook een beetje het gevoel dat de gladiatoren van vroeger toch weer een beetje in de picture komen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met dat de Nederlanders vergrijzen en worden ouder. Er zijn heel veel oude mensen boven de vijftig die toch weer het erg leuk vinden om de oude glorie weer terug op de buis te zien.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen