‘Gordon naar SBS Shownieuws’

Zanger en presentator Gordon, die momenteel veel succes heeft met het programma Joling & Gordon over de vloer op Talpa, gaat volgens RTL Boulevard voor SBS 6 werken. Daar zou Gordon onder meer het amusementsprogramma Shownieuws gaan presenteren. Gordons collega Gerard Joling is ook één van de presentatoren van deze rubriek.

Vorige week werd bekend dat Talpa het contract met Gordon heeft ontbonden. Gordon waardeert de rubriek Shownieuws om zijn eerlijkheid. “Altijd zijn ze positief en ze zullen nooit ofte nimmer moedwillig iemand afbranden“, aldus Gordon over het programma. “Het valt mij op dat hun kijkcijfers in de vooravond zo ontzettend goed gaan. Eerlijkheid gebied ook te zeggen dat ik de presentatie meestal met z’n tweeën uitmuntend vind en zelfs mijn valse zuster Gerard is gegroeid in zijn presentatie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen