574.000 kijkers voor ONM


De kijkcijfers van donderdag 27 april 2006
(SKO)


ONM (BNN, Ned2, 19:32) – Het zit er bijna op voor ONM. Op donderdag 11 mei om 19.20 uur sluit BNN het eerste seizoen af van Onderweg naar Morgen met een ‘zinderende’ laatste aflevering. Een dag er na, op vrijdag 12 mei, volgt er nog een toegift waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht over de gebeurtenissen in het volgende seizoen.

De laatste uitzending speelt zich af op Schiermonnikoog, mei 2006. Wat een vrolijke vakantie, ver van al het stadse gedoe, had moeten worden, begint zo langzamerhand tot een ware tragedie te verworden. De hoogzwangere Iris had er al helemaal geen zin in. Zij zit met de man die denkt dat hij de vader is (Niels)

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen