2,7 miljoen kijkers voor FC Barcelona – AC Milan

De kijkcijfers van woensdag 26 april 2006 (SKO)

FC Barcelona – AC Milan (NOS, Ned2, 20:40) FC Barcelona mag zich opmaken voor de finale om de Champions League, die op 17 mei in Parijs tegen Arsenal wordt gespeeld. In Camp Nou verdedigde de thuisclub de 0-1 voorsprong die het uit Milaan meenam.

Beide clubs gingen voor de winst en de finaleplaats, maar er werd niet meer gescoord. “Ik ben intens gelukkig dat we de finale hebben bereikt“, aldus de Nederlandse coach van FC Barcelona, Frank Rijkaard, in De Telegraaf. “Het duel was vrij interessant tegen een sterk Milan.

We hebben alle zeilen moeten bijzetten om op 0-0 uit te komen. Dat op zich is een compliment waard aan mijn ploeg. Uiteindelijk zijn details beslissend gebleken. Dat we eerst uit moesten was een voordeel. Dat wist ik al vooraf. We mogen nu best tevreden zijn, maar moeten wel oppassen voor de valkuil van de eerstvolgende wedstrijd. Die is in mijn optiek altijd het belangrijkste.” De halve finale van de Champions League werd door 2.671.000 kijkers (madl: 39.1%) bekeken.

Passion for fashion (NET5, 21:28)Dyanne Beekman was gisteren te zien in de zesde aflevering uit het tweede seizoen van het modeprogramma Passion for fashion, dat door 257.000 kijkers (madl: 3.7%) bekeken werd. Volgens Dyanne denken veel mensen dat ze stoerder en sterker is dan dat ze werkelijk is. “Ik maak een sterke indruk door mijn korte haar en donkere ogen“, vertelde de imagostyliste onlangs in Priv

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen