‘Zestien miljoen rechters’ naar donderdagavond

De VARA verplaatst het programma Zestien miljoen rechters met Astrid Joosten van de maandagavond naar de donderdagavond. “Zestien Miljoen Rechters staat tegenover kijkcijferhit Spoorloos, dus dat is kansloos“, legde Joosten eerder uit. Het juridische programma is aanstaande maandag nog ??n keer op de maandagavond (21:15) te zien.

Daarna verhuist het Nederland 3-programma naar de donderdagavond. Vanwege een UEFA-voetbalwedstrijd op donderdag 23 februari, zullen de zes resterende afleveringen van Zestien miljoen rechters te zien zijn vanaf donderdag 2 maart. Aansluitend aan de huidige reeks herhaalt de VARA vanaf donderdag 13 april vijf weken lang – ook op donderdag om 21.15 uur – de afleveringen die vanaf de start van het programma al op de maandagen zijn uitgezonden.

Door het verplaatsen van ‘Zestien miljoen rechters’ naar de donderdag, is met ingang van 20 februari het timeslot op maandagavond om 21:15 uur vrij. Daar herhaalt de VARA zes afleveringen van de quiz Twee voor Twaalf.

Doordat ‘Zestien miljoen rechters’ naar de donderdagavond verhuist, vervallen de afleveringen van Herexamen met Menno Bentveld die op die plek stonden. De VARA zendt nu nog slechts twee nieuwe afleveringen van Herexamen uit. De overige vier nieuwe afleveringen van Herexamen zendt de VARA op een later moment uit, wellicht in de zomer.

Er is de afgelopen periode ook wat geschoven met een aantal afleveringen van de tweede serie van de Mike & Thomas Show, met Mike Bodd? en Thomas van Luyn. De VARA zendt nu nog drie nieuwe afleveringen uit vanaf donderdag 9 februari rond 23:00. De aflevering van de ‘Mike & Thomas show’ die op 2 februari verviel in verband met het Kamer-debat, staat vooralsnog niet voor een andere datum gepland. Wellicht wordt hij alsnog op een latere datum uitgezonden, maar dat is nog niet bekend.

De VARA maakt ook bekend dat er een nieuw debatprogramma in de maak is. Het zal worden uitgezonden op de zaterdagavond om 21:05. Nadere informatie over de eerste uitzenddatum, de titel en presentator volgen nog. Het interviewprogramma Woestijnruiters met Paul Witteman en Jeroen Pauw wordt vanaf 12 februari verschoven van het huidige 21.20 uur naar 22.30 uur. Op zondag 5 maart vervalt Woestijnruiters in verband met het programma Nederland kiest en op zondag 12 maart en zondag 23 april vervalt Woestijnruiters in verband met een thema-avond van de VPRO.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen