Van Inkel: ‘Q-music wordt best beluisterde zender’

[img=195,204 left]http://www.q-music.nl/data/media/db_images/big/16464.jpg[/img]Diskjockey Jeroen van Inkel is ervan overtuigd dat Q-music het best beluisterde radiostation van Nederland gaat worden. “Toen de Belgische Persgroep het radiostation Noordzee kocht en omdoopte tot Q-Music, waaide er een frisse wind, waarop ik mezelf graag heb laten meevoeren“, vertelt Van Inkel in het programmablad van de AVRO.

Instinctmatig voelde ik dat het goed zat. De puzzelstukjes vielen in elkaar en mijn ambities zijn groter dan ooit. Het is tijd voor verandering: het kan niet meer zo zijn dat radio- mensen wegkomen met lang lullen en slechte muziekkeuzes. Mijn vorige werkgever Radio Veronica is mijn Veronica niet meer, maar meer een administratieve zender. Waar is de tijd gebleven dat medewerkers laveloos in een hoek lagen na een kerstborrel?

Het was irritant om te merken dat de luistercijfers niet daalden toen ik daar wegging, maar laten we het er maar op houden dat radio traag is. Nu wordt Q-Music het bestbeluisterde radiostation van Nederland. Veel mensen bij die zender hebben visie, zijn vernieuwend. Daar trek ik me op aan. Het foute uur (waarvoor luisteraars ‘foute’ platen kunnen aanvragen): geweldig. Eigenlijk het verlengde van wat ik altijd al heb gedaan. Dat komt goed uit: ik wil Edwin Evers verslaan in de ochtend.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen