Van den Broeke: ‘Ik ben geen bedrieger’

Televisiemedium Robbert van den Broeke, bekend van het RTL 4-programma Er is zoveel meer, is boos. De stichting Skepsis noemde Van den Broeke een ‘bedrieger’ en een ‘fantast’. De stichting beschuldigde ook presentatrice Irene Moors van kijkersbedrog.

Van den Broeke zou volgens de stichting informatie van internet afhalen en de foto?s van lichtbollen of geesten zelf cre?ren. “Niemand heeft tot nu toe kunnen bewijzen dat ik de bewuste informatie van internet haalde“, aldus Robbert op Omroep Brabant. “Ik ben geen bedrieger. Geen fantast. Dit is erg mager bewijs van Skepsis.

Ik had meer originaliteit van ze verwacht. Het is erg jammer van Skepsis dat ze me via de achterdeur een nekschot hebben gegeven.” Ook Albert Verlinde had kritiek op het medium, maar wraak is voor Van den Broeke geen optie. “Als je met boven in contact staat, dan is wraak nemen niet aan de orde. Ik zal ze juist liefde geven. Dan gaan ze anders over me denken. Ik slaap zacht omdat ik beschermd wordt door boven.? De mensen van Skepsis en Albert Verlinde krijgen volgens Robbert ‘een zwarte plek op hun geweten’.

De afgelopen maand heeft Van den Broeke zijn manager aan de kant gezet. “Ik had het liefst direct naar de media gelopen, maar mijn manager hield me vijf weken geleden nog tegen.” RTL 4 komt met een vervolg op de tv-serie Er Is Zoveel Meer waarin hij de gewraakte beweringen deed. [u]Telegraaf[/u]

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen