Vader Raffa?lla heeft begrip voor Henkjan Smits

[img=250,205 left]http://www.rtl.nl/shows/idols3/liveshows/finalist9/gallery/backstage_live5_raffaela_9.jpg[/img]Guno Paton, de vader van Idols-kandidate Raffa?la, kan zich vinden in het standpunt van Idols-juryvoorzitter Henkjan Smits. Smits vindt het onverstandig van Raffa?la dat ze zwanger is geworden, gezien dat volgens hem niet gemakkelijk te combineren is met het opstarten van een carri?re in de muziekwereld.

De vader van Raffa?la begrijpt zijn standpunt. “Ik denk dat die man ook gewoon daar zit om zijn werk te doen“, vertelt Paton bij Shownieuws. “Ze leert altijd wat bij van het commentaar van de jury, dus ik zie er geen erg in. (..) Ik vind het wel een beetje hard overkomen, maar misschien omdat het mijn dochter is.

Over de zwangerschap zegt hij: “Ik vind dat ze daar wel even mee had kunnen wachten, maar het is eenmaal gebeurd, dus ik vind het niet erg. Ik ben erg trots op haar, mits dat alles.

Ik vind eigenlijk dat ik het nog wel redelijk genuanceerd heb gezegd“, zegt Smits bij Boulevard. “Het is precies hoe ik erover denk. Ik ben na afloop naar haar toegegaan. Toen zei ze ook dat ze me niet zo lief meer vindt. Dat begrijp ik. Die boodschap was inmiddeld door haar tranen ook wel aangekomen. (..) Zodra je dingen gaat verzinnen, leugens gaat verzinnen… Dan heb ik het dus over de verliefdheid op mij, evenals ‘ik kies altijd voor de muziek, ik ga all the way’. Zij gaat blijkbaar niet zo all the way.” “Ik hoor iedereen alweer denken: ‘O, dus het gaat Henk Jan om zijn belang’. Ja, ik zit in dit vak om platen te verdienen. Ik hoop met het idool dat verkozen wordt tot het idool van 2006 heel veel platen te verdienen. Ik hoop dat ons niets in de weg hoeft te staan, dus ook niet een kraamtijd.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen