Tijs van den Brink live op visite bij prominenten

Tijs van den Brink (foto) presenteert vanaf zaterdag 4 maart een nieuwe live talkshow vanuit de huiskamer van een bekende Nederlander. De kijker krijgt in het programma Live op visite bij van de Evangelische Omroep te zien hoe de prominente gasten wonen en wie de familieleden van de gasten zijn. Ook vindt er een gesprek plaats over alledaagse zaken waarin Tijs zal vragen naar de achtergrond van hun keuzes. “Tijdens de visite van Tijs maken we in 25 minuten kennis met de onbekende kant van bekende Nederlanders“, aldus een woordvoerder van de EO.

Aan de hand van voorwerpen in huis, familieden, vrienden van vroeger, foto?s en kunst wordt steeds duidelijker wie de BN?er is zonder zijn of haar werk.” Ook wordt het nieuws doorgenomen.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen