The Flying Doctors terug bij SBS 6

De zusters en doktoren van The Flying Doctors zijn vanaf 1 maart terug bij SBS 6. Iedere werkdag om 16.30 zal deze Australische doktersserie te zien zijn bij de zender. “The Flying Doctors bestaat al sinds 1985 en is in meer dan vijftig landen met groot succes uitgezonden“, aldus een woordvoerder van SBS. “In 1991 trok The Flying Doctors bij de publieke omroep op de zaterdagavonden ruim 2,5 miljoen kijkers. Veertien jaar later is deze Australische dramaserie nog steeds populair in Nederland. Het is dan ook op veler verzoek dat SBS 6 deze serie gaat uitzenden.

In The Flying Doctors gaat het over de belevenissen van de inwoners van Coopers Crossing; een klein plaatsje in een uitgestrekt gebied van schapenfarms en veefokkerijen in Australi?. In Coopers Crossing is een basis van de Royal Flying Doctors Service gevestigd. “En over deze Flying Doctors gaat de immens populaire serie dan ook, die in 1992 zelfs de toenmalige Zilveren Televizier Tulp won voor beste buitenlandse serie.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen