Talpa-prostituees ontkennen werkzaamheden

De prostituees uit het Talpa-programma Uit het leven ontkennen nog steeds werkzaam te zijn in de erotische indus- trie. De bedoeling van het programma is dat de kijker te zien krijgt hoe vijf oud-prostituees een nieuw leven beginnen, maar volgens Shownieuws grijpen sommige deelnemers nog terug op hun oude leven (zie eerder).

De deelnemers ontkennen nog steeds werkzaam te zijn in de prostitutie.

Wij hebben het de dames gevraagd en zij lieten ons weten niet meer werkzaam te zijn in de prostitutie“, vertelt een woordvoerder van Talpa aan Shownieuws. “We zien momenteel geen aanleiding aan hun verklaring te twijfelen.

Oud-prostituee Jenny was vorig jaar te zien in de pilot van Uit het leven, Vijf Sterren. Zij stapte uit het programma, omdat ze niet content was met de wijze waarop het programma haar neerzette. “Ik ben eruit gestapt, omdat ik niet werd neergezet zoals ik dus ben. Ik heb anderhalve maand nodig gehad om weer terug op mijn benen te komen, want ik voel me zo genomen.” Jenny vindt dat Talpa onderschat hoe moeilijk het is om uit de prostitutie te stappen. “Het heeft niets met het geld te maken. Er is een bepaalde sfeer die erin zit waar je gewoon verslaafd aan bent.

Een woordvoerder van Talpa: “Wij maken dit programma om de dames de kans te geven een nieuw bestaan op te bouwen, maar uiteindelijk beslissen de dames zelf. Wij zetten niemand onder druk. We zijn dan ook blij dat ze naast het programma een andere manier heeft gevonden een nieuwe weg in te slaan.” Uit het leven is vanavond rond 21:30 te zien bij Talpa.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen