‘Talpa-prostituees nog werkzaam in de erotiek’

In het nieuwe Talpa-programma Uit het Leven volgt de camera vijf vrouwen tijdens de eerste weken van hun ?nieuwe leven?. “Tot voor kort boden deze vijf vrouwen anoniem hun diensten aan achter het raam, in een bordeel of op de tippelzone“, staat op de website van Talpa te lezen.

De bedoeling van ‘Uit het leven’ is dat de vrouwen het roer omgooien, maar dat gaat niet op voor alle kandidaten.

Volgens Shownieuws zijn enkele van de deelneemsters namelijk nog steeds actief in de erotische sector. E?n van de deelnemers is volgens het programma nog eigenaar van ‘relaxclub’ Villa Rozentuin in Dordrecht. Volgens Talpa heeft oud-prostituee Reina het bordeel twee weken geleden overge- dragen aan haar zakenpartner, maar een document van de Kamer van Koophandel bewijst volgens Shownieuws het tegendeel. Twee andere vrouwen zijn ook nog werkzaam in de sex-industrie.

Een tipgever vertelde aan het SBS-programma dat zij gezien zijn als callgirl en gezelschapsdame. De anonieme tipgever: “De eerst woensdag van het jaar zijn we daar geweest, toen was …. daar nog aan het werk. Toen is ze nog boven geweest met een kennis van mij. Met … dat was vorige week donderdag, dat ze had afgesproken met die man. Dus dat is de 26e geloof ik.

Shownieuws had gisteren een afspraak met de eindredacteur van Uit het leven, “maar bij aankomst werd hem plots door Talpa de mond gesnoerd en mocht hij niets meer zeggen“, vertelt de voice-over. Talpa verklaarde zich later via een woordvoerder: “Talpa ziet geen aanleiding om te twijfelen of de dames de waarheid spreken over hun werkzaamheden in de erotische industrie.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen