Talpa maakt begin met Vodcasting

Talpa start vandaag met het aanbieden van programma?s via vodcasting. Hiermee is het mogelijk programma?s te bekijken met een draagbare mediaspeler. Talpa is de eerste commerci?le zender in Nederland die deze dienst aanbiedt. Vooralsnog zijn de Talpa programma?s NSE Nieuws en Barend & van Dorp gratis te downloaden via www.talpa.tv.

Het begrip ‘vodcasting’ is afgeleid van ‘broadcasting’ (uitzenden). ‘Vod’ is een afkorting van ‘video on demand’, dat letterlijk vertaald ‘bewegend beeld op aanvraag’ betekent.

Op de Talpa-website is via de functie ‘Programma Gemist’ de verwijzing naar vodcasting te vinden. “Met het aanbieden van vodcasting geeft Talpa de kijker wederom een extra mogelijkheid om programma?s te bekijken“, aldus een woordvoerder van Talpa. “Eerder maakte de zender het al mogelijk afleveringen van de politieserie Van Speijk te downloaden naar de eigen pc. Tevens zijn de dagelijkse uitzendingen integraal te bekijken via de Talpa-website en mobiele telefoons met een umts-verbinding van Vodafone. Via het populaire Programma Gemist kunnen bijna alle door Talpa uitgezonden programma?s 24 uur per dag via internet worden bekeken.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen