Shownieuws brengt real-life soap Dario

[img=150,220 left]http://www.janvis.nl/images/artiesten/dario.jpg[/img]SBS 6 zendt vanaf morgen wekelijks de real-life soap uit van de Amsterdamse zanger Dario in het programma Shownieuws. Dit in navolging van de reality-serie over zanger Dries Roelvink. Dario’s doorbraak kwam met de remake van het nummer ‘De Clown’ van Ben Cramer, waar Dario de nodige ‘house beats’ aan toevoegde. Het nummer wordt nog steeds gedraaid in diverse kroegen, aldus een woordvoerder van SBS 6.

Dario heeft Amsterdam inmiddels verruild voor het kleinere Purmerend en heeft drie kinderen. “Hij treedt nog veelvuldig op in het land en is bezig met een ‘Special Concert’ dat gepland staat op 6 maart a.s“, aldus de woordvoerder. “Als opwarmertje voor het WK voetbal kwam Dario onlangs met een speciaal WK-lied, getiteld Feest van het jaar, dat hij samen met enkele oud- internationals heeft opgenomen. De opbrengst hiervan gaat naar Villa Pardoes.” De real-life soap rondom Dario wordt elke woensdag uitgezonden in Shownieuws (19:25).

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen