SBS 6 introduceert nieuw late night programma

[img=181,220 left]http://www.sbsgames.tv/images/harold_verwoert/harold_bio.jpg[/img]SBS 6 introduceert op dinsdag 7 februari het nieuwe late night programma Xplosief, een interactief programma met reportages en entertainment. De zender herintroduceert hiermee het programma Explosief, dat voorheen elke werkdag werd uitgezonden. Xplosief wordt dertien weken lang op de late dinsdagavond (rond 23:45) uitgezonden. De presentatie is in handen van Arlette Adriani en Harold Verwoert (foto).

Xplosief is een gevarieerd programma“, aldus een woordvoerder van SBS. “Spectaculaire opnames en opvallende reportages uit binnen- en buitenland worden afgewisseld met hilarische grappen met de verborgen camera. De kijker maakt bovendien kans op 450 euro als hij of zij het goede antwoord weet op de vraag die Arlette en Harold na afloop van een filmpje stellen.” Arlette en Harold zijn momenteel te zien in de diverse belspellen van SBS.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen