Sander Lantinga nieuw bij Spuiten en Slikken

BNN-presentator Sander Lantinga is vanaf 27 februari te zien in een nieuwe reeks van Spuiten en slikken. In de nieuwe reeks bespreken presentatrice Sophie Hilbrand en reporter Filemon Wesselink wederom alle ins en outs op seks- en drugsvlak. Reporter Sander gaat de drugs- en seksexperimenten vanuit de studio begeleider. Ties van Westing, die in de vorige reeks de seksexperimenten uitvoerde, is niet te zien in de nieuwe reeks.

Vijftien weken lang ontvangt Sophie Hilbrand wederom gasten aan tafel in de bar van BNN. Naast de vaste drugsreportages van Filemon, waaronder het testen van Explosion, staan verschillende sex-experimenten centraal. “Er zijn immers genoeg seksuele hoogstandjes over… Zo bekijkt Sander waarom sommige mannen sneller klaarkomen dan anderen.

Ook staan ex-CoolCasters Dennis Storm en Twan Melssen iedere week garant voor een reportage. Zo zakken zij af richting het zuiden om te kijken hoe het staat met seks en drugs tijdens Carnaval. Het programma zal te zien zijn tussen 23:00 en 23:45.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen