RTL 4 niet met vervolg op ‘Er is zoveel meer’

RTL 4 komt niet meer met een vervolg op de reeks Er is zoveel meer met presentatrice Irene Moors en het omstreden medium Robbert van den Broeke. “Daar was van begin af aan geen sprake van“, zegt een woordvoerder van RTL in De Telegraaf.

Er stonden vier afleveringen gepland, die zijn uitgezonden en daar laten we het verder bij.” Volgens Robbert zelf komt er echter wel een vervolg op de reeks. Hij vertelde onlangs: “Ik heb doorgekregen dat het gewoon doorgaat. Ze willen boven ook dat het gewoon doorgaat.” (Zie ook eerder)

RTL 4 ziet ook af van het herhalen van Er is zoveel meer. RTL was aanvankelijk van plan de vier afleveringen in maart en april te herhalen maar ziet daar nu van af. “De commotie van destijds heeft zeker meegespeeld“, zegt een woordvoerder in de GPD-bladen. “Wij willen niet nog meer negatieve publiciteit.” Daarnaast pasten de al geplande herhalingen bij nader inzien ook niet zo goed in de programmering van RTL, aldus Bouwknegt. “Het was een documentaireachtige reeks. Wij zijn eigenlijk klaar met Robbert.

Robbert betreurt het besluit van RTL, laat zijn vader Peter van den Broeke weten. “Het programma was zo zuiver gemaakt. Daar was niets oneerlijks aan. Van Robbert en van mij had dat best nog een keer uitgezonden mogen worden.” Peter gaat ervan uit dat er in de toekomst nog wel een andere tv-zender zal opstaan die een programma rond zijn zoon wil maken. Concrete aanbiedingen heeft hij evenwel nog niet. “In de tussentijd gaat Robbert gewoon verder met zijn eigen praktijk. Daarnaast liggen er verzoeken voor interviews en zullen er ook wel gastoptredens op tv komen.” [u]Telegraaf[/u] / [u]GPD[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen