NOS behoudt schaatsrechten

[img=250,190 left]http://www.intermate.nl/pagina/ac/Schaatsen.jpg[/img]De NOS zendt ook de komende vier jaar de wereldbekerwedstrijden schaatsen uit op televisie. Dat meldt het ANP. De internationale schaatsunie ISU kende vandaag in Turijn de rechten toe aan de publieke zender.

De WB-cyclus telt negen wedstrijden per jaar. De NOS zal ze vrijwel allemaal live uitzenden. Jan de Jong van de NOS: “Schaatsen is in Neder- land een enorm grote sport, waar massaal naar gekeken wordt. Het is een prettig gevoel dat wij tot en met de Winterspelen van 2010 in Vancou- ver de verrichtingen van onze schaatsers op de voet blijven volgen.” [u]ANP[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen