Nieuwe Revu heeft opnames pleidooi Mohammed B.

[img=204,163 left]http://www.nos.nl/nieuws/Images/anp2911_mohammedb_tcm4-117324.jpg[/img]Het weekblad Nieuwe Revu heeft het pleidooi dat Mohammed B. vanochtend hield voor de rechtbank in Amsterdam in het geheim opgenomen. “Nieuwe Revu wist een taperecorder naar binnen te smokkelen en heeft bijna 43 minuten van zijn pleidooi op www.nieuwerevu.nl geplaatst“, vertelt een woordvoerder.

In zijn pleidooi zegt Mohammed B onder andere dat hij vindt dat hij ondanks de moord op filmmaker Theo van Gogh, nog steeds in de schaduw staat van Osama Bin Laden. “U doet Osama Bin Laden tekort en verleent mij te veel eer“, aldus de moordenaar van Van Gogh in zijn pleidooi.

Afgelopen dinsdag lekten er geheime video-opnamen van terreurverdachte Samir A. tijdens zijn proces in de rechtbank van Rotterdam uit. “De rechtbank zegt streng te controleren op audio- en videomateriaal. Naar aanleiding van het uitlekken van dat videomateriaal is de Rotterdamse rechtbank intern een onderzoek gestart. Nu blijkt ook de rechtbank in Amsterdam-Osdorp minder streng beveiligd dan gedacht.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen