Nieuwe locatie en opzet voor TMF Awards

De uitreiking van de TMF Awards 2006 vindt op 13 oktober plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Voorgaande jaren werd het festijn in april gehouden in Ahoy’ in Rotterdam.

Onze fans verwachten altijd iets nieuws van TMF. Daar past een nieuwe datum en een nieuw onderkomen bij“, verklaart zenderdirecteur Niels Baas de keuze. In de Heineken Music Hall kunnen minder mensen dan in Ahoy’, 5500 in de Music Hall tegen 10.000 in Ahoy’. De opzet van de 11e editie van het evenement wordt ook veranderd. Hoe het eruit gaat zien kan de zender niet zeggen. TMF organiseert op 25 maart voor de tweede keer het TMF Smash Festival met onder meer rapper Akon (foto), zanger Christian Walz en zangeres Ninthe. [u]ANP[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen