‘Nance ??n van de groten’

Eric van Stade, programmadirecteur van SBS 6, noemt presentatrice Nance Coolen ‘??n van de groten’. De presentatrice is binnenkort te zien bij SBS 6 met een nieuw seizoen van Stay or go en ook zal ze een nieuw amusementsprogramma presenteren.

Nance is echt ??n van de grote nieuwe sterren naast de sterren die we al hadden, zoals Wendy, Robert en Peter R.“, aldus Van Stade in Shownieuws. “Zij is wel ??n van de groten. We hopen heel lang nog met Nance programma’s te kunnen maken.

Nance is blij met SBS 6. “Ik voel me hier helemaal thuis. Ik zit hier nu sinds september en tot nu toe gaat het alleen maar hartstikke goed. Het gaat goed met SBS en het gaat goed met mij.

Tatum Dagelet wordt de presentatrice van een nieuw datingshow bij Veronica. Tatum: “Ik vind het wel leuk om naar mannen te kijken, dus ik vind het ook wel heel erg leuk dat ik dit mag doen, want die mannen staan daar wel in hun onderbroek. Een beetje kijken mag wel.” Op Veronica gaat ook weer een nieuw seizoen van Temptation Island van start met Tanja Jess. E?n van de deelnemers is Andries, ex-kandidaat van Big Brother. Andries: “Ik heb meegedaan aan Big Brother, maar dat is voor mij vier jaar geleden. Dit is iets heel anders, dit is een relatietest waarbij mijn vriendinnetje en ik elkaar uitdagen om twee weken de Temptation aan te gaan. Dat daar toevallig camera’s bij zijn is voor mij geen probleem. Ik stoor me er niet aan, maar het is niet zo dat ik weer op tv m?et.

In maart begint NET 5 met In het spoor van Peking Express. Hierin worden bekende Nederlanders gevolgd die in het het spoor van Peking Express treden. Ze staan stil bij de plaatsen die langs de route van Peking Express liggen. Zwemster Inge de Bruijn is ??n van de deelneemsters. De Bruijn: “Ik heb eigenlijk geen seconde getwijfeld toen ik werd gevraagd door Peking Express, want het is natuurlijk uniek. Ik ben altijd een reisfreak geweest en toen ik werd gevraagd, had ik gelijk zoiets van: Joepie!” “Het enige wat me irriteerde, dan kan ik ook maar ??n ding opnoemen, dat is het rochelen. Echt, de ene na de ander op straat. Links, recht, waar je ook komt. En gr?te rochels. Dat vind ik echt vies.

Art Rooijakkers is de presentator van Peking Express. “Je moet het echt zien als een reisprogramma“, vertelt hij over ‘In het spoor van’. “Waar wij met Peking Express een raceprogramma maken, is dit een reisprogramma gepresenteerd door zes verschillende BN’ers. Onze deelnemers hebben bij de reguliere Peking, de race-Peking, een halve euro per dag en moeten voortdurend bij andere mensen in de auto stappen. Voor de mensen die ‘Het spoor van’ presenteren in estafettevorm hadden we wel een auto geregeld bijvoorbeeld.

De bekende Nederlanders moesten het echter wel zonder een visagist of stylist stellen. De Bruijn: “Ik heb heel vaak een ‘bad hair day’. Er komt natuurlijk geen stylist of visagist aan te pas en dat wil je dan ook niet. Het is paar ‘back to basic’ en het is echt drie dagen niet douchen. Buiten poepen, buiten plassen.” Art Rooijakkers: “Ik kwam ’s avonds Inge de Bruijn tegen, want af en toe spraken we wat af, en die zag er nog gewoon prachtig uit. Helemaal verzorgd en prima, terwijl ik daar als een soort totaal verwilderde binnen kwam zetten.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen