‘Meer groot amusement op RTL 4’

[img=327,232 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/dancingwiththestars.JPG[/img]Bart in ’t Hout, programma- directeur van RTL, vindt dat RTL 4 ‘n?g meer de zender van het grote amusement worden’. “Zo beginnen we in maart met Lotto Weekend Miljonairs en er komt een nieuwe serie Dancing with the Stars“, aldus In ’t Hout.

Hij vervolgt in De Telegraaf: “Daarnaast beginnen we met The X-Factor, een Idols-achtig programma dat in het buitenland zeer succesvol is. Een ander buitenlands succes waar we een Nederlandse versie van gaan maken is Game Marathon.

In Game Marathon nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een reeks oude, bekende tv-spelletjes. In ’t Hout wil de zenders van RTL meer profileren. “RTL5 doet het goed en RTL7 redelijk, maar ik ben niet tevreden, er moet meer uit te halen zijn. (..) Onze zenders moeten een helder profiel hebben. Op dit moment zie je bijna overal huizenprogramma?s. Op bijna elke zender staat wel iemand te behangen of te schilderen. Wij willen dat mensen aan het programma kunnen zien naar welk station ze kijken. Jensen is daar een uitstekend voorbeeld van, of Herrie in de Keuken met Herman den Blijker. We moeten ons nog meer gaan onderscheiden.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen