Kijkcijfer voorspellen: RTL Film

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

[img=210,195 right]http://www.rtl.nl/films/rtlfilm/components/images/logo_210x186.jpg[/img]RTL Film (RTL5, 16:30 / 17:00) – Vanmiddag begint het nieuwe programma van Ren? Mioch: RTL Film. Hij zal niet te zien zijn als presentator van het programma, zegt hij in Televizier. “Het is een zondagmiddagmagazine waarbij het de bedoeling is dat de mensen om vijf uur in de startblokken staan om meteen naar de bioscoop of videotheek te rennen, omdat ze weer helemaal bijgepraat zijn en zin gekregen hebben. Het is zuiver informatief met fragmenten, interviews, evenementen en nieuws. En de toon is positief.

Er staan nu zeventien afleveringen van het programma gepland, “maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit programma langer mee zal gaan dan dat.

Ren? was vorig jaar te zien in het filmprogramma ‘Mioch vs. Goderie’. “Ik ben vorig jaar april gestopt met Mioch vs. Goderie, dat is toch helemaal niet lang geleden? Ik ben nu eenmaal geen Anita Witzier, die vier programma’s per jaar maakt, waarvan er drie floppen en die dan vrolijk weer over haar nieuwe project mag vertellen. En het is ook niet zo dat ik heb stilgezeten de laatste tijd. Ik lever met mijn bedrijf filmnieuws aan allerlei zenders en andere media.

[hr]

De resultaten

Zondag kon men de kijkcijfers van RTL Film (RTL 5) voorspellen. In totaal zijn er 36 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

RTL Film (SKO-kijkcijfer: 147.000)

Nick zat met 3.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Patrick + Fa – 188.000

Roon – 175.000

Nick – 144.000

Thijs – 135.000

Mike(2) – 122.000[/quote]

Laura is de winnaar van woensdag 1 februari

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen