Harmke Pijpers met niqaab op tv

Entertainmentdeskundige Harmke Pijpers is gisteren op televisie verschenen in een niqaab, een islamitische gezichtssluier. Ze droeg de niqaab in het programma NSE, dat gisteren door 124.000 kijkers werd bekeken.

De televisiepresentatrice besprak in het Talpa- programma NSE de voorstelling ‘Time Square Burka’, waarin gabbers optreden in een boerka.

De 59-jarige Pijpers ziet de niqaab als onderdrukkend voor de vrouw. In de uitzending hield zij de sluier maar kort om. Overigens gaan de geruchten dat NSE binnenkort tijdelijk stopt, om met een vernieuwde versie terug te keren.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen