Gijs Staverman naar Radio Veronica

[img=282,190 left]http://www.rtl.nl/_internal/cimg!0/3rqzs9yk01mtm26f.jpeg[/img]Radiopresentator Gijs Staverman maakt de overstap naar Radio Veronica. Dat meldt SBS Shownieuws. Een week geleden werd bekend dat Staverman niet meegaat met Yorin FM naar SBS.

Op Yorin FM presenteerde Staverman tot voor kort ‘Stavermans Classics’. Nu is de presentator te horen op RTL FM, waar hij een paar weken invalt. Welk programma hij bij Radio Veronica gaat maken, is nog niet bekend. De landelijke carri?re van Staverman begon bij Veronica toen het nog een publieke omroep was.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen