Giel Beelen tot 2008 op 3FM

[img=130,162 left]http://www.3fm.nl/data/media/db_images/big/31822.jpg[/img]Giel Beelen blijft in elk geval tot 2008 te horen op radiozender 3FM. Hij heeft een contract getekend met de VARA dat hem tot augustus van dat jaar verbindt aan de omroep en de zender. “Ik ben blij dat ik tot 2008 de dag met een dansje kan beginnen“, aldus Beelen. De dj presenteert iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur de ochtendshow op 3FM.

Beelen is in het verleden diverse keren door omroepen aan de kant gezet wegens controversi?le uitspraken of gedrag. Toen angst voor miltvuur actueel was, riep hij luisteraars op meel naar de KRO, zijn voormalige werkgever, te sturen. Ook liet hij zich in een uitzending oraal bevredigen door een prostituee en zorgde hij voor ophef toen hij zei dat Hitlers Mein Kampf het indrukwekkendste boek was dat hij kende. [u]ANP[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen