Carlo en Chantal presenteren ‘?100.000 Show’

Carlo Boszhard en Chantal Janzen presenteren vanaf vrijdag 10 februari iedere tiende van de maand de Staatsloterij ?100.000 Show. Boszhard staat vijf koppels bij in hun strijd om de hoofdprijs van 100.000 euro. Janzen heeft de missie om de kijkers thuis een “onvergetelijke avond te bezorgen door iemand in het land tijdens de uitzending te verblijden met een aanzienlijk geldbedrag“.

De Staatsloterij ?100.000 Show start met “vijf enthousiaste koppels die allemaal bereid zijn tot het uiterste te gaan om dat felbegeerde geldbedrag in de wacht te slepen“, beweert een woordvoerder van RTL. Nadat twee koppels in een vroeg stadium zijn afgevallen, gaat de afvalrace verder tussen de drie overgebleven koppels. Na het spelen van het Rekenspel, het nieuwe Molenwiekspel en het Autospel blijft er ??n koppel over, dat zich opmaakt voor het finalespel. “De kluisdeur vormt dan nog de enige barri?re tussen hen en de ?100.000,-.” Het nieuwe programma zal worden uitgezonden tussen 21:30 en 22:40.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen