BNN start nieuwe serie op internet

[img=250,180 left]http://www.bnn.nl/img?id=6683856&ts=1121430409000[/img]BNN start op maandag 27 februari met het nieuwe multimediale programma Thuis, dat grotendeel op internet wordt uitgezonden. Presentatoren Dennis Storm en Twan Melssen zullen iedere dag via thuis.bnn.nl te volgen zijn. De kijker ziet wat ze meemaken in huis via de webcam, kan oude filmpjes bekijken en krijgen een kijkje achter de schermen bij BNN.

Dennis en Twan komen beide bij BNN via het opleidingstraject CoolCast (foto) waar ze vorig jaar aan hebben meegedaan. Daarna hebben ze samen voor BNN University veel items gedaan.

Na een jaar samen te hebben gewerkt besloten ze om een huis in Hilversum te huren. “Maar ja, Hilversum in nu niet echt de meest sprankelende stad dus om de verveling tegen te gaan gebeurden er de meest gekke dingen“, aldus een woordvoerder van BNN. “Toen BNN-hoofdredacteur Patrick Lodiers dit hoorde kwam hij nog geen dag later met het programma-idee Thuis. En zo geschiedde! Vanaf 27 februari kun je wekelijks de belevenissen van de twee totaal verschillende jongens volgen, wat diverse leuke filmpjes oplevert.

De twee zijn niet alleen te volgen via thuis.bnn.nl, maar ook zullen ze vanaf 27 februari iedere maandagavond in Spuiten&Slikken te zien zijn. Voor dit BNN-programma maken ze diverse reportages die ook op de site te vinden zijn.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen