821.000 kijkers voor SupersterDe kijkcijfers van vrijdag 3 februari 2006 (SKO)

[hr][u]Superster (TROS, Ned2, 21:36)[/u] ? Angela Esajas is gisterenavond uitgeroepen tot TROS Superster. In de tv-uitzending op Nederland 2 kon het publiek kiezen wie van de twee finalisten van de talentenjacht recht had op de overwinning. Winnares Angela Esajas geldt voortaan als nieuw TROS-gezicht en krijgt een presentatiecontract. In de show moesten de kandidaten opdrachten vervullen.

Zo moest finalist Erik Peekel interviews afnemen langs de rode loper bij een awardshow. Angela moest haar tv-talent tonen door een reportage over kunstvliegen te maken.

De stemmen van de kijkers telden voor de helft mee in de einduitslag, de andere helft was afkomstig van een deskundige jury. De jury mocht in totaal tien sterren uitdelen, waarvan er zeven naar Angela gingen. Jurylid Egbert van Hees verwachte vooraf dat Erik zou winnen. “Het is een hele simpele toelichting, omdat Erik aan het begin van de uitzending al zei dat hij een enorme e-mailbom had verspreid en daar kan geen Angela tegenop denk ik.” Jurylid Jaap Jongbloed dacht dat Angela zou winnen. TROS-voorzitter Karel van Doodewaerd: “Angela, je was fantastisch. Harstikke goed, van harte gefeliciteerd. Je hang al in onze sterrengalerij en ik probeer het nog een beetje op te poetsen, maar ik hoef niets op te poetsen, want je hebt al glans genoeg. In het komend jaar zul jij als ster van de TROS glanzen, stralen en schitteren. Ik wens je harstikke veel succes.” “Ik wil iedereen echt hartstikke bedanken dat ze op mij hebben gestemd“, aldus Angela na haar overwinning. “Ik ga zorgen dat het een hartstikke leuk jaar wordt.” Superster werd gisteren door [u]821.000 kijkers (madl: 11.2%)[/u]. De uitslag scoorde na Vermist 1.246.000 kijkers (madl: 17.7%).

[hr][u]Medium (NET5, 21:28)[/u] – Er keken gisteren [u]509.000 kijkers (madl: 7.0%)[/u] naar een aflevering van de Amerikaanse serie Medium op NET 5. Patricia Arquette speelt hierin helderziende Alison Dubois. Arquette maakte voor de serie een overstap van film naar tv. “Ik had al een hele tijd niet gewerkt“, vertelde Arquette onlangs bij Veronica. “Er waren wat vervelende dingen gebeurd in mijn leven, mijn ouders waren allebei overleden en daar had ik het natuurlijk heel erg moeilijk mee. Dan had ik ook nog net een tweede kindje gekregen, voor wie ik wilde zorgen. Ik zat op zo’n punt in mijn carri?re dat ik alleen maar slechte aanbiedingen kreeg. Films met ronduit belachelijke scripts. Voor mij reden genoeg om maar gewoon even niets te doen, en tijd door te brengen met mijn kinderen. Dat zal iedere moeder wel begrijpen. Eigenlijk had ik eindelijk eens de tijd om op m’n gemak na te denken over wat ik nu precies wil met m’n leven, toen ik het script van Medium onder ogen kreeg. En ik wist meteen dat ik iets bijzonders in handen had. Ik heb altijd een band gevoeld met de doden. Toen ik twaalf was, ging mijn beste vriendinnetje dood. En later, in de puberteit, nog een heleboel kennissen. Dat deed vreselijk veel pijn, maar tegelijkertijd voelde ik dat die mensen nog steeds aanwezig waren ergens. Misschien niet als persoon, maar wel als energie. Liefde die altijd blijft hangen.

[hr][u]Hotel Big Brother (Talpa, 19:28)[/u] – Wilma Nanninga organiseert op 4 maart in samenwerking met Hotel Big Brother een gala-avond in Aalsmeer. Het gala staat in het teken van de glimlach van het kind. ?Want die glimlach hopen we met zijn allen te veroorzaken?, zegt Wilma. Er zijn al producers, regisseurs, bekende Nederlanders en optredens geregeld voor het gala. Dit initiatief van Wilma betekent dat ze alvast iedere maandag in het Hotel zal verschijnen. Dan zal ze de voortgang van het project bespreken. Ook wil Wilma een spirituele ochtend organiseren met allerlei geestelijke leiders, zoals een priester, rabijn, dominee en een imam. ?Deze ochtend zal in het teken staan van overdenking, over kinderen en dat we met z’n allen die kinderen dat niet toewensen“, legt Wilma de Hoteliers uit. Een gospelkoor is geregeld en ze heeft al het ??n en ander met nieuwe Big Boss Chiel van Praag besproken. Hotel Big Brother werd gisteren door [u]183.000 kijkers (madl: 3.2%)[/u] bekeken.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen