514.000 kijkers voor NOVADe kijkcijfers van donderdag 2 februari 2006 (SKO)

[hr][img=213,246 left]http://www.novatv.nl/uploaded/hpe_foto/03022006_novapolitiek_afghanistan-homegroot.jpg[/img][u]NOVA / Den Haag Vandaag (NPS/VARA, Ned3, 20:22)[/u] ? De Tweede Kamer debatteerde gisteren over de mogelijke missie naar Afghanistan. Dit debat werd uitgezonden op Nederland 3 in een extra uitzending van NOVA / Den Haag Vandaag. Tijdens de schorsingen praatte NOVA vanuit caf? Dudok en vanuit de Tweede Kamer met wisselende gasten. Een enorme Kamermeer- derheid van CDA, VVD, PvdA, LPF, ChristenUnie, SGP, Nawijn en Wilders heeft gisteravond ingestemd met de missie naar het Afghaanse Oeroezgan.

De extra uitzending van NOVA werd door [u]514.000 kijkers (madl: 8.8%)[/u] bekeken en duurde tot kwart over twaalf ’s nachts.

Hierdoor kwamen niet alleen Herexamen en De Mike & Thomas Show te vervallen, ook was er geen plaats meer voor een aflevering van Zembla.

[hr][u]Shownieuws (SBS6, 19:26)[/u] – Zanger Gordon voelt zich gekwetst door de entertainmentrubriek Shownieuws, waarvan de vroege editie gisteren door [u]536.000 kijkers (madl: 8.8%)[/u] bekeken werd. Gordon is niet blij met de berichtgeving van het SBS 6-programma over zijn reumaproblemen. “Het gaat langzaam maar zeker de goede kant op“, vertelt hij op zijn weblog. “Ik ben er nog niet en heb daarom ook een paar extra weken rust in moeten lassen. Ik word zo verdrietig van alle verkeerde berichtgeving door Shownieuws die mij afschilderen als ??n of andere leprapati?nt en dat ik meer dood dan levend ben. Het is kwetsend en onnodig om dit soort berichten door te geven terwijl wij hebben gevraagd om een mediastilte. Maar ik maak me niet boos want dat is op dit moment niet goed. Ik kan alleen melden dat ik op de goede weg zit en niet te ziek ben om de Toppers-soap te doen, maar dat dit om andere redenen voorlopig is uitgesteld. Moe word je er van.

[hr][u]Spoorloos verdwenen (AVRO, Ned2, 21:35)[/u] – Annet Malherbe, tegenwoordig vooral bekend als Willemijn Lodewijkx in de kijkcijferhit Gooische vrouwen op Talpa, was gisteren te zien in een gastrol in de dramaserie Spoorloos verdwenen van de AVRO. Ze wist voor de uitzending van de aflevering niet meer precies welke rol ze had. “De opnamen zijn alweer een hele tijd geleden“, vertelt ze bij de AVRO. Tijdens de opnamen van het eerste seizoen van Gooische Vrouwen stond Annet ’s avonds ook nog op het toneel. Binnenkort zal ze te zien zijn in een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen. “Als het script me maar aanspreekt en dat was bij Gooische vrouwen het geval. Tijdens die opnamen heb ik ’s avonds geen toneelvoorstellingen en dat is ook heerlijk.” “Ik ben toch het liefste in het theater. Het geeft me altijd een gevoel van opwinding. Ik doe overal mijn best voor; gooi nergens met mijn pet naar. Maar ik vind het gewoon mooi dat mensen speciaal voor een voorstelling komen. Elk publiek is weer anders.” Spoorloos verdwenen scoorde gisteren [u]669.000 kijkers (madl: 9.6%)[/u].

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen