1,7 miljoen kijkers voor Idols



De kijkcijfers van zaterdag 11 februari 2006 (SKO)

[hr][u]Idols (RTL4, 20:00)[/u] ? Het kijkerspubliek vond dat Serge degene is die Idols na Liveshow 7 moest verlaten. Hij nam tijdens de uitslag, die door 1.677.000 kijkers bekeken werd, voor de eerste keer plaats naast Raffa?la en Ellen, die al eerder op de kruk hadden gezeten. De liveshow, die in het teken stond van de liefde, scoorde [u]1.724.000 kijkers (madl: 22.7%)[/u] bij RTL 4.

?Diep van binnen huil ik wel een beetje?, aldus Serge. ?Ik vind het heel raar. Ik heb nog nooit op de kruk gezeten en nu lig ik er uit! Dat is best wel bizar.? Eric van Tijn tipte Serge aan het begin van de uitslag als de afvaller van Liveshow 7.

[hr][u]Schaatsen OS 5 KM Heren (NOS, Ned2, 15:29)[/u] – De ‘vijf kilometer’ op de Olympische Spelen was gisteren de best bekeken televisie-uitzending. De schaatsronde mondde uit in een ware strijd. Chad Hedrick bleek in die strijd het sterkst met 6.14.68. Hedrick was met die tijd 1.72 seconden sneller dan de Nederlander Sven Kramer, die met het zilver naar huis ging. De schaatsuitzending werd ’s middags door [u]3.181.000 kijkers (madl: 69.1%)[/u] bekeken. Dione de Graaff is sinds gisteren dagelijks rond kwart voor acht ’s avonds te zien met het Olympische Spelen Journaal, dat gisteren 951.000 kijkers (madl: 13.0%) scoorde. Ze geeft aan kippenvel te krijgen van het schaatsen. “Ik sta het liefst pal naast de baan, zodat de ijssplinters ongeveer in mijn gezicht spatten“, aldus De Graaff in Televizier. “Fantastisch. Het klikken van de ijzers, het bijna voelen van die snelheid: daar krijg ik kippenvel van. Nog steeds. Daar kan ik echt uren staan. Met die topsnelheid zo mooi in balans. Onwaarschijnlijk. In Turijn maken we elke avond een sportshow van kwart voor acht tot vijf voor half negen. Twee weken lang: dat is ook topsport. We doen veel aan het schaatsen, want de live-registraties kan lang niet iedereen zien. Voor het late avondprogramma maak ik vooruitblikfilmpjes: steeds over een sport die de volgende dag in het middelpunt staat.

[hr][u]Wegmisbruikers (SBS6, 19:59)[/u] – Andr? van der Toorn is vanaf 4 maart weer te zien in nieuwe afleveringen van het programma Wegmisbruikers!, waarin de camera automobilisten volgt die asociaal weggedrag vertonen. Een herhaling werd gisteren door [u]820.000 kijkers (madl: 10.9%)[/u] bekeken bij SBS 6. Begin dit jaar zijn de boetes voor diverse overtredingen aangepast en dat vindt Van der Toorn een goede zaak, zegt hij bij de AVRO. “Niet alle boetes zijn verhoogd, er zijn ook misstappen die nu minder worden bestraft, zoals het niet handsfree telefoneren in de auto. Bij het bepalen van de boetes heeft de overheid alle overtredingen kritisch bekeken en besloten de gevaarlijkste hoger te beboeten. Er is dus wel degelijk over nagedacht. Ik heb het idee dat de meeste overtreders dat waarderen en zich bij de bekeuring neerleggen. Natuurlijk blijft het vervelend om een boete te krijgen. Ik let altijd extra op als ik in de auto zit. Als presentator van Wegmisbruikers kan ik het natuurlijk niet maken om de regels aan mijn laars te lappen. Maar wanneer ik ’s avonds op een verlaten vierbaanssnelweg rij waar de toegestane snelheid honderd kilometer per uur is, dan denk ik wel eens…

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen