161.000 kijkers voor De 80’s en de 90’s kwisDe kijkcijfers van maandag 6 februari 2006 (SKO)

[hr][img=250,190 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/2/d/a/113933_fullimage_01.jpg[/img][u]De 80’s en 90’s kwis (Talpa, 19:01)[/u] ? Het vooravondprogramma van Talpa werd gisteren aangevuld met het nieuwe De 80’s en 90’s kwis, waarin Jan Joost van Gangelen vragen stelt over de jaren 80 en 90. De quiz staat elke week in het teken van een ander jaar, gisteren was dat 1988. “Het moet vooral een feest der herkenning zijn“, zegt Van Gangelen bij GPD.

Met tunes van televisieprogramma’s uit die tijd, fragmenten van hits van toen. Dat je een liedje hoort en denkt, h? leuk, dat ga ik zo even downloaden.” De eerste aflevering werd gisteren door [u]161.000 kijkers (madl: 2.9%)[/u] bekeken.

Toen ik de overstap maakte, vroegen veel mensen zich af waarom ik dat deed, weggaan bij zo’n degelijk betrouwbaar bedrijf. Maar dat dit soort dingen nu op mijn pad komen, en dat ik het kan doen, vind ik geweldig. Ik heb geen idee of ik het kan, maar dat maakt niet uit. Ik heb altijd sport achter de hand, erg relaxed. Camera-angst heb ik natuurlijk al lang niet meer. Het enige is dat ik nog nooit iets anders dan live televisie heb gedaan. Ik loop nu het risico dat ik te laconiek word omdat ik weet dat het nog een keer over kan. En ja, ik ben een behoorlijke spraakwaterval, ik moet af en toe tempo terug nemen.” De 80’s en 90’s kwis is vanavond rond 19:00 te zien bij Talpa.

[hr][u]Keyzer & De Boer advocaten (NCRV/KRO, Ned1, 22:02)[/u] – Daan Schuurmans is elke week te zien in de serie Keyzer & De Boer advocaten. Bij Veronica verklapte hij onlangs ‘ingewikkeld en vreemdsoortig’ in elkaar te zitten. “Maar die vreemde genen laat ik niet altijd aan mijn omgeving zien hoor. Ik ben zo’n goed acteur dat ik die weg weet te spelen.” Schuurmans is overtuigd van zijn kunnen. “Ja natuurlijk. Als ik niet volledig in mezelf zou geloven, was ik het vak niet ingegaan. Ik ben een bovengemiddeld talent. Dat heb ik in het verleden ook wel bewezen. Er bleven op de toneelschool drie jongetjes over van de 1500 kandidaten. En ik zat daarbij.” Sommigen vinden Schuurmans arrogant. “Dat wordt me altijd verweten ja. Maar ik ben meer buitengewoon onzeker en eigenlijk heel verlegen. Ik ben een overgevoelig iemand.” “Mijn uitstraling is vrij sterk. Er hang iets van beschaving om me heen, en een jongensachtige charme die moeilijk weg te spelen is. Tot Costa! had niemand het erover dat ik een mooie jongen was. Een tijdje geleden keken Jennifer (Hoffman) en ik naar een herhaling van de TMF Awards. Ik kwam het podium op en er gebeurde iets gigantisch: 15.000 man ging uit z’n dak. De applausmeters sloegen bij mij verder uit dan bij Janet Jackson. Ik sprak later Daphne Bunskoek en die zei dat ze zich in de catacomben afvroegen wie er in hemelsnaam op het podium stond. Jennifer zei: ‘Je realiseert je hier voor het eerst dat je een lekker ding bent’. Dat bedoel ik met vreemdsoortig. Ik weet wel dat ik niet lelijk ben, ik ben geen Quasimodo. Maar ik hoorde nooit bij de lekkere dingen.” Een nieuwe aflevering van Keyzer & De Boer Advocaten werd gisteren door [u]854.000 kijkers (madl: 12.6%)[/u] bekeken.

[hr][u]Beauty & de nerd (RTL5, 22:26)[/u] – RTL 5 zond gisteren de laatste aflevering uit van het programma Beauty & de nerd, waarin acht mooie vrouwen de afgelopen weken werden gekoppeld aan acht briljante mannen, die op het gebied van sociale vaardigheden nogal achtergesteld zijn. De gevormde stelletjes moesten computers repareren, mode-makeovers verrichten, zingen in een karaoke-bar en strippoker spelen om kans te maken op de hoofdprijs van 250.000 dollar. Gisteren werd bekend wie van de twee overgebleven koppels de hoofprijs zou winnen. Chuck en Caitilin wonnen de hoofdprijs. Zij legden het af tegen Richard en Mindi. In de finale ging het erom wie zijn partner het beste kende. Volgende week zendt RTL 5 de laatste aflevering uit van ‘Beauty en de nerd’. In deze afleveringen komen alle kandidaten samen in een studio met publiek. Zij gingen daar de discussie met elkaar aan over de periode in het huis en de periode na het programma. De finale van Beauty en de Nerd werd door [u]589.000 kijkers (madl: 10.6%)[/u] bekeken.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen