‘Vliegende start’ voor Opsporing Verzocht

Met ingang van afgelopen dinsdag is de uitzending van Opsporing Verzocht op Nederland 2 gesplitst in twee uitzendingen om 20.30 en 21.30 uur. Deze opzet heeft direct een vliegende start gemaakt, aldus een woordvoerster van de AVRO.

De zegsvrouw: “Want binnen twee dagen zijn, dankzij het tonen van beelden in het programma een aantal verdachten snel herkend. Dit heeft erin geresulteerd dat er al in drie zaken aanhoudingen zijn verricht.

Groot nieuws was vandaag dat de drie jongens die in kerstnacht betrokken waren bij de mishandeling van de 20-jarige Floor Garst in Deventer, tijdens de uitzending door een bekende van hen herkend zijn en zich vervolgens bij de politie gemeld hebben.

Ook twee jongens uit Waddinxveen die getoond werden bij het pinnen met een pinpas, die niet van hen was, zijn herkend. Ook van hem werden duidelijke beelden getoond in Opsporing Verzocht, waarna de jongen eieren voor zijn geld koos en zichzelf in Rotterdam bij de politie heeft gemeld.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen