Talpa start met ‘Koppels’

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/1/b/2/1984443258_1999999739_13_200x200_200x200.jpg[/img]Terwijl RTL 4 vanavond weer begint met het uitzenden van Danielle Steel-films op woensdagavond, omroep LLiNK Bob Geldof volgt in Afrika en RTL 5 de nieuwe realityserie Cruise op stelen op de buis brengt, introduceert Talpa de nieuwe romantische serie Koppels.

Koppels draait om dertigers die zich afvragen hoe ze in deze turbulente wereld hun relatie ‘gezond en gelukkig’ kunnen houden, en hoe werk, kinderen, liefde en seks in een langdurige relatie te combineren zijn.

Actrice Nienke R?mer vertelt aan TVGidsOnline over haar personage Susan. “Net als Susan ben ik getrouwd en heb ik een kind, maar ik vind mijn werk ook helemaal geweldig. Ik worstel dus altijd met een schuldgevoel.

De actrice vervolgt: “Als ik op de set sta denk ik dat ik eigenlijk thuis had moeten zijn. Helaas zal dit probleem altijd blijven bestaan, want ik zou mijn werk nooit op willen geven.

Joep Sertons is tevens te zien in de nieuwe serie. Hij probeert als Mike van Gunteren, directeur van een uitgeverij, zijn naar promotie hunkerende werkneemsters het bed in te praten. De acteur heeft zich de laatste tijd bezig gehouden met het maken van bedrijfsfilms, het geven van workshops en zijn beddenwinkel op internet. Sertons in de GPD-kranten: “Vanaf mijn 24e heb ik ruim vijftien jaar kunnen leven van het acteren. Daarna werd het lastiger. Om in beeld te blijven moet je dan dingen gaan doen als Bobo’s in the Bush, spelprogramma’s of Sterrenslag. Dat laatste heb ik wel gedaan, maar daarna heb ik besloten dat ik alleen nog maar leuk werk wil doen. (..) Nu speel ik alleen nog mee in projecten als ik er een betere acteur van kan worden.

Sertons is tevreden over de eerste aflevering en prijst Talpa’s besluit om veel drama te programmeren. “Ze redeneren daar: We zijn een Nederlandse zender, dus zijn we het aan onze stand verplicht Nederlands drama te brengen. Er zullen series sneuvelen, maar anderen zullen w?l aanslaan. De serie draait om herkenbare thema’s. En het tempo is kalm. Ik denk dat veel kijkers klaar zijn met al die extreme dingen op het scherm. We willen weer iets normaals zien, we willen rust. Het leven is al hectisch genoeg. Dus ik geloof er wel in.” Na Koppels is Lieve Lust weer te zien. [u]TVgids[/u] / [u]GPD[/u]

Koppels, vanavond tussen 20:30 en 21:30 bij Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen