‘Staatsloterij 10 januari’ bij RTL 4

RTL 4 zendt op dinsdag 10 januari (22:55 / 23:30) het programma Staatsloterij 10 Januari uit. Hierin wordt een overzicht gegeven uit vijftien jaar Staatsloterij op televisie. Diverse tv-hoogtepunten van de shows passeren de revue in deze compilatie-uitzending. Ook is een overzicht te zien van nationale en internationale artiesten die door de jaren heen verantwoordelijk waren voor de optredens.

Tevens ontbreken de bekende ?Staatsloterijshow?-gezichten ook niet in het rijtje. Bart Peeters beet het spits af als presentator, gevolgd door onder andere Marc Klein Essink, Dani?lle Overgaag, Chiel van Praag en tot slot Carlo Boszhard en Chantal Janzen. Net als elke maand vindt ook tijdens deze uitzending de trekking van de Staatsloterij plaats.

Vanaf volgende maand zendt RTL 4 elke 10e van de maand, te beginnen op vrijdag 10 februari om 21.30 uur, de Staatsloterij ?100.000 Show uit, met daarin nieuwe spellen en klassiekers.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen