Sluyter heeft zin in Hotel Big Brother

Talpa start op 14 januari met de uitzendingen van Hotel Big Brother. Hotel Big Brother wordt gerund door Gert Timmerman, Viola Holt, Bonnie St. Claire, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Frank Awick en Bart Spring in ’t Veld. De opdracht is zoveel mogelijk geld te verdienen voor het Rode Kruis. “We rekenen op de inventiviteit van de bewoners ?n hun adressenboek“, aldus Patrick Scholte van Talpa in de Telegraaf.

Scholte vervolgt: “Ze moeten hun huid zo duur mogelijk verkopen. Ik kan me voorstellen dat Viola Holt meditatiecursussen gaat geven, terwijl Bonnie slaapliedjes gaat zingen voor Nederlanders die tegen betaling in de hotelkamers van Hotel Big Brother kunnen overnachten.

Elke week is de leiding van de groep BN’ers in handen van een wisselende Big Boss.

Deelneemster Sluyter heeft al eerder in het Big Brother-huis gezeten, samen met Theo van Gogh. “Ik heb er nog kip staan bakken met kerrie in de keuken en Theo zat helemaal z’n vingers af te likken“, aldus Sluyter bij RTL Boulevard. “Mijn uitgangspunt is gewoon: geld bij elkaar krijgen voor het Rode Kruis en zoveel mogelijk lol maken. Ik denk wel dat het een brouwsel wordt van misschien politiek en kunst en wetenschap en mensen uit de entertainment.

Iedere vrijdag stemt de staff op het beste personeelslid van die week. Van de BN?ers die deze titel niet hebben gekregen, zullen er twee worden genomineerd die kans hebben te moeten vertrekken. De kijker mag uiteindelijk bepalen wie er moet uitchecken. Op zaterdag 14 januari zal bij Talpa in een speciale kick-off uitzending het offici?le startsein worden gegeven voor het programma. Daarna kan men op werkdagen rond 19:30 kijken naar de belevenissen in Hotel Big Brother. Verder kan de kijker elke vrijdag live meekijken in het Hotel en elke maandag is er op primetime een speciale uitzending.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen