Shows Magic Unlimited niet op Arabische tv

De goochelshows van Magic Unlimited, waarin Oscar, Renzo en Mara Kaz?n zitten, zijn niet door de censuur van de Arabische nieuwszender Al Jazeera heengekomen. Dat meldt de Telegraaf. Twee weken geleden werd nog aangekondigd dat de 13 afleveringen tellende televisieserie rondom het Nederlandse trio in navolging van landen als Korea en Indonesi? op de Arabische buis zou komen.

In principe was er een akkoord, maar het moest alleen nog worden goedgekeurd door het censuur-comit?.

Oscar Kaz?n is teleurgesteld. ?Nettere entertainers dan ons kun je niet vinden, maar het was kennelijk te veel van het goed. Vooral Mara, de vriendin van Renzo vond men te sexy en te provocerend. En dat terwijl Mara nooit sexy kleding draagt of bloot is. Het heeft waarschijnlijk te maken met haar uitstraling. Aan de andere kant is het ook wel weer stoer dat we als sexy worden gekwalificeerd. Dat heeft op zich een positieve klank.

De afwijzing betekent betekent dat Al Jazeera nu ook niet de magic shows van de Kazans in Zuid-Spanje opneemt. Oscar Kazan: ?De inkopers van de Arabische tv-zender waren enthousiast over onze voorstellingen en ze wilden shows gaan opnemen in het theater dat we nu in Andalusi? aan het bouwen zijn. Dat gaat nu ook niet door.” [u]Telegraaf[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen