Robert Jensen niet mee naar SBS

[img=210,190 left]http://www.rtl.nl/_internal/cimg!0/3r4p0z522mmnv9pm.jpeg[/img]Robert Jensen verhuist niet mee met Yorin FM naar SBS, de nieuwe eigenaar van het radiostation. Dat meldt RTL Boulevard. Jensen was soms te horen in het radioprogramma ‘Jensen in de Middag’.

Het Algemeen Dagblad meldde deze maand nog dat dj’s Rob Stenders en Robert Jensen w?l mee zouden verhuizen naar SBS. Jensen zou in eerste instantie meegaan voor een klein half jaar, om daarna te beslissen of hij definitief overstapt. Jensen blijft echter bij RTL.

De presentator is vanaf maandag 20 februari tussen 22:30 en 23:15 weer te zien bij RTL 5 met een nieuw seizoen van zijn gelijknamige talkshow.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen