NOS Journaal hoog gewaardeerd

[img=204,150 left]http://www.nos.nl/nosjournaal/images/nos_tcm44-208511.jpg[/img]Het NOS Journaal is volgens 68 procent van de Nederlan- ders het beste en objectiefste nieuwsprogramma. Dat blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van de NOS. Bij de jongeren tot dertig jaar is dat 70 procent.

Uit het onderzoek van De Hond blijkt verder dat 60 procent het Journaal als neutraal beoordeelt. Dertien procent vindt het links, bijna niemand noemt het rechts. De nieuwe vormgeving is bijna iedereen opgevallen. De opinie daarover tendeert naar gematigd positief, aldus de NOS. Het Journaal bestaat vandaag 50 jaar.

NOS Journaal hoog gewaardeerd

[img=204,150 left]http://www.nos.nl/nosjournaal/images/nos_tcm44-208511.jpg[/img]Het NOS Journaal is volgens 68 procent van de Nederlan- ders het beste en objectiefste nieuwsprogramma. Dat blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van de NOS. Bij de jongeren tot dertig jaar is dat 70 procent.

Uit het onderzoek van De Hond blijkt verder dat 60 procent het Journaal als neutraal beoordeelt. Dertien procent vindt het links, bijna niemand noemt het rechts. De nieuwe vormgeving is bijna iedereen opgevallen. De opinie daarover tendeert naar gematigd positief, aldus de NOS. Het Journaal bestaat vandaag 50 jaar.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen