Johan Vlemmix wordt ‘relatieman’

Johan Vlemmix gaat het nieuwe televisie- programma Johan de Relatieman presenteren. Hierin gaat Vlemmix mensen helpen aan een ‘leuke date’ of serieuze relatie. Op dit moment zijn de opnames van het programma in volle gang.

Eerder werd het programma ‘Bijna alles is te koop’ aangekondigd. Dit blijkt echter een onderdeel van ‘Johan de relatieman’, dat bij RTL zal worden uitgezonden als opvolger van de ontbijtshow van Vlemmix en Emile Ratelband.

Serieuzerelatie.nl is de drijvende kracht achter mijn nieuwe tv-programma, waarin ik mensen op een leuke, respectvolle manier met elkaar in contact breng“, aldus Vlemmix. “Een nieuw en ?rg leuk onderdeel van mijn nieuwe programma is: Bijna alles is te koop, waarbij ik een speciaal artikel bij een bekende Nederlander ga kopen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen