Borstoperatie Sonja Silva bij Shownieuws

De borstoperatie die presentatrice en actrice Sonja Silva gisteren onderging, is vanavond uitgebreid te zien in Shownieuws. Nada van Nie was er namens Shownieuws bij en sprak voorafgaand, tijdens en na afloop met Sonja. “Ook was de camera, weliswaar op gepaste afstand, aanwezig bij de operatie“, aldus een woordvoerder van SBS. Vanaf 19.25 uur is te zien hoe het Sonja Silva verging in de kliniek van cosmetisch arts Robert Schoemacher.

Sonja Silva onderging gisteren in de kliniek een borstverkleining en een lift. Na enkele mislukte operaties aan haar borsten, was Sonja ontevreden over haar boezem. Bijna ??n jaar na de geboorte van haar zoon Damian, besloot Sonja om actie te ondernemen.

Shownieuws besteedt uitgebreid aandacht aan de nieuwe borsten van Sonja. Een woordvoerder van SBS spreekt van “een uitgebreid verslag van deze belangrijke dag in het leven van Sonja Silva“.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen