942.000 kijkers voor KoppensnellersDe kijkcijfers van zaterdag 28 januari 2006 (SKO)

[hr][img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload/240121_610_1138015275616-JACK200X200.jpg[/img][u]Koppensnellers (Talpa, 20:04)[/u] ? De eerste aflevering scoorde 1,2 miljoen kijkers, de tweede aflevering werd door 877.000 kijkers bekeken en de derde aflevering van Kopspijkers trok gisteren [u]942.000 kijkers (madl: 12.8%)[/u] bij Talpa. Diverse prominenten uit de mediawereld gaven onlangs hun mening over Jack Spijkerman en zijn overstap naar Talpa in Veronica Magazine.

Fons van Westerloo, directeur van RTL: “Nee, natuurlijk ben ik niet bang voor Koppensnellers. Het programma gaat van concurrent naar concurrent. Je had het tegenover je en je houdt het tegenover je, dus het maakt niet uit. Ik denk wel dat het weer een succes wordt, waarom niet? Omdat het van zender is gewisseld zal het wel wat minder kijkers scoren, dat zie je ook aan Barend & van Dorp.

Wat ze doen is gewoon marktaandeel kopen. De zondagavond is bijvoorbeeld een heel goede Talpa-avond, maar ze verliezen er z?veel geld mee. Dat moet w?l terugverdiend worden.Lennart van der Meulen, netco?rdinator van Nederland 3, verloor Kopspijkers: “Ik twijfel eraan of het gaat lukken, want de schwung is er misschien wel uit. Hij heeft toch ook een beetje een imagoprobleem. Hard feelings heb ik niet hoor. Je ziet het verlies van Kopspijkers wel in de kijkcijfers terug, maar Mooi! Weer de Leeuw scoort ook goed. Wie gaat winnen, onze zaterdagavond of die van Talpa? Onze doelstelling is een miljoen kijkers. Als we elkaar kapot dreigen te concurreren, verschuiven we ons zaterdagavondprogramma voor mijn part, en beginnen wij om negen uur.Remko van Westerloo, programmadirecteur van Talpa: “Als hij een miljoen kijkers trekt, krijgt hij een grote fles wijn. We hebben Koppensnellers tegenover Idols gezet omdat de zaterdagavond de vaste plek is. Ik gun Fons het allerbeste, maar we moeten natuurlijk wel concurreren.

[hr][u]Vuurzee (VARA, Ned3, 20:58)[/u] – De Nederlandse dramaserie Vuurzee wordt hoog gewaardeerd. Er worden nog drie aflevering van Vuurzee uitgezonden door de VARA en dan is de serie afgelopen. Philip Ivanov speelt in Vuurzee de oudste broer van de verdwenen Yasmin. De 27-jarige acteur was eind jaren negentig te zien in Goede tijden, slechte tijden; eind 2005 maakte hij zijn rentree in Vuurzee. Hij is een tijdje niet meer op de buis geweest. “Ik ben eerst de wereld rondgreisd en heb me vervolgens beziggehouden met werken ?chter de camera en met dansen: breakdancen en beatboxen“, vertelt hij bij de AVRO. “Ik heb een aantal korte films gemaakt en ben onder meer in Amerika geweest om het dansen ?cht goed onder de knie te krijgen.” Vorig jaar kreeg hij weer zin in acteren. “Ja, dat zit toch in me. Maar ik ben wel kieskeurig. Het moet iets zijn waar ik me goed bij voel. Vuurzee bestond uit een geweldige cast en ik heb ontzettend veel geleerd van de andere, vooral ervaren acteurs. Door goede feedback enzo. Echt gaaf.” Vuurzee werd gisteren door [u]517.000 kijkers (madl: 6.9%)[/u] bekeken. Idols stond gedeeltelijk tegenover Vuurzee geprogrammeerd. De talentenjacht scoorde gisteren 1.925.000 kijkers (madl: 26.0%).

[hr][u]Deadwood (Talpa, 23:20)[/u] – Deadwood in South Dakota is een wetteloos stadje vol misdaad en corruptie in het jaar 1876. Het leven is er hard. De inwoners, die koortsachtig op zoek zijn naar goud, trekken zich weinig aan van de wet en veel mensen komen voortijdig aan hun einde. De aankomst van twee mannen heeft een permanente invloed op het dorp. Seth Bullock laat zijn werk als marshall achter zich en verhuist naar Deadwood. Hij wil een nieuwe start maken en wil zijn toekomst slijten met de verkoop van ijzerwaren. Niet alleen Seth bepoeft zijn geluk in Deadwood, ook de gedesillusioneerde oud-wetsdienaar Wild Bill Hickok doet het stadje aan. Met hem zijn zijn oude vriend Charlie Utter en de zich een slag in de rondte scheldende Calamity Jane. Al snel staan de mannen in alle mogelijke opzichten tegenover salooneigenaar en hotelmanager Al Swearengen die in Deadwood aan de touwtjes trekt. De drie mannen staan aan totaal andere zijdes van de wet en komen flink in de clinch te liggen in het al zo explosieve Deadwood. Deadwood heeft onder meer een Emmy en Golden Globe in de wacht gesleept. De eerste aflevering werd door [u]201.000 kijkers (madl: 5.1%)[/u] bekeken bij Talpa.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen