539.000 kijkers voor De Vrienden van AmstelDe kijkcijfers van zondag 29 januari 2006 (SKO)

[hr][img=250,175 left]http://www.rtl.nl/programma/vriendenvanamstellive/components/events/brainpower-234×354.jpg[/img][u]De vrienden van Amstel live! in Ahoy’ 2006 (RTL4, 21:02)[/u] ? Na een aflevering van Jouw vakantie, mijn vakantie werd gisteren de live registratie van ‘De vrienden van Amstel live! in Ahoy’ 2006′ uitgezonden.

Het door Daphne Bunskoek gepresenteerde evenement scoorde [u]539.000 kijkers (madl: 8.6%)[/u]. Di-rect doet voor de vierde maal mee en treedt dit jaar op met Trijntje Oosterhuis. Tim, zanger van Di-rect, bij GPD: “Met twee stemmen optreden, vind ik moeilijk en met deze show komen de technische aspecten er ook nog bij.

Onze eigen nummers kan ik dromen, maar andere teksten zijn een stuk moeilijker om te zingen. We hebben gelukkig acht optredens. Ik denk dat het er de laatste show goed in zit en dan is het eigenlijk jammer om weer te stoppen voor dit jaar. Je merkt gewoon dat het moeilijker is om het publiek warm te krijgen, dus speelt iedereen zijn bekendste nummers. Gelukkig is het publiek wel uitgelaten en is de sfeer goed in Ahoy. Voor ons is het gewoon acht dagen feest.” De sfeer tijdens het concert is voor geen van de bands te vergelijken met een optreden dat ze zelf geven, vindt Huub van der Lubbe zanger van De Dijk. “Nu is er een breed publiek en iedereen komt voor zijn eigen idool. Als je zelf een concert geeft, komt iedereen voor jou en is het publiek per definitie enthousiaster. Maar onder het motto: ‘feestvieren doe je met zijn allen’ doet dit het erg goed.

[hr][u]Sponsor Loterij surprise! (Talpa, 18:28)[/u] – Rick Brandsteder, de zoon van Ron Brandsteder, is sinds gisteren te zien in Sponsor Loterij surprise!. Ofwel: de welbekende Surpriseshow is terug. Rick vervult op de zondagavond een half uur lang de wat kleinere wensen en Henny Huisman pakt op de vrijdagavonden een uur lang uit met de grote ‘Sponsor Loterij Super Surprise Show’. “Hij deed het in het verleden en hij gaat het opniew doen: Henny Huisman, mister Surprise himself, gaat weer op spectaculaire wijze uw wensen vervullen“, laat Talpa weten. “Droomt u al jaren van die ene ontmoeting? Wilt u voor eens en altijd uw jeugddroom verwezenlijken? Mist u uw vrienden/familie in het buitenland? Kent u iemand die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden? Of wilt u die onmogelijke hereniging t?ch mogelijk maken? Kortom, heeft u of iemand in uw omgeving een hartewens die u in vervulling wil laten gaan, laat het Henny dan nu weten.” Henny moet nu echter wel rekening houden met een sponsor: de Sponsor Loterij. Dat betekent dat zowel Henny als Rick de kijker op de hoogte moet brengen van de winnende getallen. De eerste aflevering van Sponsor Loterij surprise! werd gisteren door [u]274.000 kijkers (madl: 5.2%)[/u] bekeken.

[hr][u]My dad is 100 years old (VPRO, Ned3, 20:22)[/u] – Wie dit jaar geen tijd heeft om het Film Festival in Rotterdam te bezoeken, kon gisteren terecht bij de VPRO op Nederland 3. Deze omroep besteedde uitgebreid aandacht aan het festival en toonde ook ??n van de films: My dad is 100 years old. Actrice Isabella Rosselini, dochter van de Italiaanse regisseur Roberto Rosselini, schreef het scenario voor deze film. De film is een documentaire over Roberto. “Het is een liefdesbrief aan mijn vader geworden“, zegt Rosselini. “De meesten kennen mijn moeder (Casablanca-actrice Ingrid Bergman) nog wel, maar er heeft nog niemand tegen mijn zoon gezegd dat zijn opa de grote Roberto Rossellini is. Dat is goed voor mijn zoon, maar jammer voor mijn vader.” Na dit eerbetoon, dat door [u]121.000 kijkers (madl: 1.5%)[/u] bekeken werd, ging de VPRO verder met twee klassiekers die eerder ook te zien waren op het Filmfestival in Rotterdam: Sous le sable en Mulholland Drive. Deze werden door respectievelijk 352.000 kijkers en 217.000 kijkers bekeken.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen